За нас

За нас

Здравейте,
 
 
Ние сме Тиера Верде България ООД и предлагаме алтернатива на хората, които искат да живеят без токсини, с по-малко пластмаса и боклуци в домакинството си.
 
Ние работим заедно с Чешката компания производител Tierra Verde и предоставяме на българския пазар следните категории продукти:
 
    • Екологични почистващи, перилни и измиващи препарати
    • Продукти за дома от екологичен памук и други алтернативи за домакинството
    • Продукти за лична хигиена
    • Менструални чашки и превръзки за многократна употреба
 
Продуктите на Тиера Верде България може да закупите от онлайн магазина ни, както и от нашите магазини-партньори в цялата страна. 
 
 
Тук може да видите списък на магазините, които предлагат наливни и насипни опция на почистващите, перилни и измиващи препарати.
 
 
Ние вярваме, че тази красива планета е наш дом и че с всеки наш избор и действие творим света в който живеем днес и оставяме за своите деца утре. Продуктите и услугите, които създаваме са нашият отговор за живот в хармония и отговорност към себе си, другите и нашата прекрасна земя. Това е кауза, която следваме със сърцето и душата си.
 
 
Повече за нас и нашата история може да прочетете в статията Чисто и осъзнато в едно на Списание 8, където Вихра Динчева и Ирена Събева разказват от сърце за своя практичен идеализъм.
 
 
Ваши
Вихра Динчева и Ирена Събева