БЕБЕТА и ДЕЦА

Обръщаме ви специално внимания на някой от продуктите, но всички продукти на Тиера Верде България са подходящи за бебета и малки деца. Суровините, който ползваме са най-щадящи за здравето на човека и околната среда. Продуктите не съдържат нефтени деривати, хлор, оптични избелители, синтетични парфюми оцветители или ензими.

ЕКО Прах за бяло пране и бебешки дрешки е изключително ефективен, само 6 съставки, без етерични масла за още по-нежна грижа за чувствителната кожа. Изключително икономичен 850г = 56 пранета.  

 

Горещо препоръчваме да пробвате и ЕКО Препарат за изплакване. Този продукт е уникален за българския пазар. Той връща неутралното pH на прането, освежава цветовете, подобрява попивателната способност на тъканите и други. Той е особено подходящ за хора с екземи, алергии и за малки деца. Той се комбинира идеално със всеки прах или гел за пране и се ползва вместо омекотител.

Ако търсите решение за петната по дрехите, изпробвайте ЕКО Сапун за петна. Втривате сапуна върху петното, оставяте да действа около 15 минути или слагате в коша за пране до следващото пускане на пералнята.

За "невъзможните" петна изпробвайте ЕКО КИСЛОРОДНА БЕЛИНА - PUER. Многофункционален прах с антимикробно действие. Малко познат на българския пазар. Изключително лесен за ползване (във всяка опаковка има листовка с инструкции за употреба). Безвреден за нас и природата. 

За ръчно миене на съдове, детски бутилки, както и за измиване на зеленчуци изпробвайте ЕКО Гел за миене на съдове с лимон.  

Ако имате въпроси може да се свържете с нас на order@tierraverde.bg или на 028510850.

марки
Подреди по