Отзиви

Взех размер S от менструалната чашка. Искам да кажа, че това е абсолютно съвършен продукт! Нищо общо със старата ми чашка. Продължавайте да разпространявате информация за тези невероятни женски принадлежности, защото всяка жена заслужава да ги има!

 

Ирена Илиева

 

***

 

Страхотни - и хора, и продукти! Много съм доволна от продуктите за почистване и като качество, и като човек, който редовно страда от кожни алергии. Най-често използваме вкъщи препарата за пране и за почистване на съдове. Всичко е естествено, без никаква химия, всичко е от приодата и това е прекрасно! Фаворит ми е сапунчето за петна! Сблъсквам го с всякакви безнадежни в моята глава случаи и винаги излиза победител! Момичетата също са страхотни - усмихнати, предразполагащи и готови да помогнат!

 

Деница Динчева

 

* * * 

 

Великолепни резултати, които надминаха очакванията ни за Био продукти.
Достъпни цени и качество. Препоръчваме!

 

Почистваща фирма "Чистофайни"

 

* * *

 

Доволна съм от праха за бяло пране и детски дрехи, изпира добре. Мирише на обикновен сапун за пране, а след като изсъхнат дрехите нямат аромат. Първия път като прах не се отми хубаво от дрехите, явно трябва да се слага по-малко, което означава, че е и икономичен. Хавлиените тъкани стоят твърди след пране, което на мен лично ми харесва.

 

Светлина Кованлашка

 

* * * 

 

Купих гела за пране и съм много доволна. Изпира добре и дрехите остават с лек деликатен аромат на лавандула. Скоро ще тествам и другите продукти.

 

Мария Тодорина

 

* * * 

 

Изключително съм доволна от праха за пране за бели и бебешки дрешки. За мен е важно продуктите, които използвам да са безопасни за здравето. Хареса ми, че почти няма аромат, но изпира чудесно. Това го прави подходящ е за хора с алергии!

 

Иванина Калинова

 

* * * 

 

Много харесвам праха за пране за бебешки и бели дрехи. Пробвах го с многократни бебешки пелени и детски дрешки. Изпраха се добре, дори на една дрешка се махнаха стари петна. Най-много ми допадна това, че препаратът е без миризма. Не харесвам силно ароматизирани прахове, както и определени аромати. С този прах просто добавям етерично масло, ако искам дрехите да ухаят на нещо различно.

 

Ивелина Илиева

 

* * * 

 

Използвам вече повече от година всички продукти на Тиера Верде и съм много щастлива с тях. Усещането за естествени съставки ми дава спокойствие и увереност в грижата за себе си и околната среда. Ароматът на лавандула от прането гали сетивата, а гелът за миене на съдове ми е най-любим! Благодарна съм от сърце на екипа на Тиера Верде - свежи и усмихнати млади хора, с брилянтна кауза, които ме спечелиха завинаги. Препоръчвам всички продукти много горещо!!!

 

Теодора Антонова

 

* * * 

 

Използваме всичките им продукти и са страхотни! Хората също са много внимателни и обясняват подробно за всеки продукт. Най ми харесва това, че вече може да си носим собствен съд и да си сипваме от продуктите... с още повече мисъл за природата. Благодаря!

 

Денис Иванова

 

* * * 

 

Май-накрая си намерих препаратите които да не вредят, но и да чистят. Благодаря ви! Препарата за пране е чудесен и понеже няма силен аромат аз мога когато съм в настроение да си го ароматизорам както реша. Много са ми удобни големите опаковки, че с много деца има и много пране. А и за особено упоритите петна праха е незаменим. С верото съм много спокойна когато мия плодовете за децата. Обезмаслителя обаче ми е най-любим, заместил е всички останали препарати у дома.

 

Милена Коева

 

* * *

 

Страхотни продукти! Ако ми бяха казали преди това, че може да има такива, нямаше да повярвам! Изпират чудесно, стигат за над 30 пранета и ухае ли ухае изпраното! Вече няколко месеца ги ползвам и никога не бих се върнал на праха за пране. Горещо ги препоръчвам на всички! Успех!

 

Евгений Динчев

 

* * * 

 

Изключително сме доволни от продуктите на Тиера Верде! Особено от препарата за пране - натурален, икономичен, екологичен и пере чудесно! А аромата от етеричното масло от лавандула е страхотен! Чудесно е, че вече са в България! Силно препоръчвам да посетите магазина (близо до Пирогов) и да се срещнете с усмивките на Вихра и Ирена там. 

 

Атанас Генков

 

* * * 

 

Замисляла съм се къде отива всичко, което изтича в канала, но някак не много сериозно, докато не заживяхме на село. Тогава реално видях, че всичко, което се използва у дома в банята, в кухнята, в пералнята, се излива на два метра от къщата, просмуква се в почвата и отива не къде да е, а в доматите, които сме садили с много любов и хапваме с още по-голяма такава. Започнах да правя опити с екологични прахове за пране, но не си харесах нито един и минах на бебешки прах. И така докато позната не ми предложи да пробвам гела от сапунени орехчета. Пере не по-лошо от друг прах. По-упоритите петна по детските дрехи си налагат допълнително работа, но така и така не излизат с почти нищо...Не дразни кожата на малката (макар да имах известни подозрения, те се опровергаха), която все пак си е още почти бебе. Мирише чудесно, даже ако се улисаш в други задължения и забравиш да простреш пералнята цял ден (а на мен ми се случва, за съжаление). Икономичен е, нищо че шишето изглежда малко, а цената е по-висока от други прахове за пране - реално количеството изпрани дрехи надхвърля това на изпрани с друг препарат. И най-важното, знам, че това което се излива в канала има естествен произход. Препоръчвам го с две ръце. Аз лично не смятам да ползвам друг прах за пране на този етап.

 

Даниана Коева

 

***

 

За момичетата от Tierra Verde Bulgaria Вихра и Ирена опазването на природата е кауза, която те отстояват с грижа и любов във всяка своя дейност в ежедневието си. Препаратите за почистване са страхотни, ползвала съм всички и ги препоръчвам горещо, като на мен любими са ми Puer, препаратът за котлен камък и течният препарат за съдове. По отношение на торбичките от органичен памук- в тях съхранявам зеленчуците в хладилника и издържат много дълго време, т.к. памукът поема влагата. А Вихра и Ирена са способни да "заразят" с каузата си всеки!

 

Мария Илиева

 

* * *

 

След много години чудене най-накрая се престраших да пробвам менструална чаша. Избрах тази на Tierra Verde, защото сме много доволни и от останалите им продукти, а и защото вече са лесно достъпни в DM. Такъв комфорт и свобода не съм усещала никога - направо забравям, че съм в цикъл! Чудя се даже как съм живяла толкова години без това изобретение. Благодаря ♥️

 

Лена Чапалова

 

* * * 

 

Ако се интересувате от природосъобразен начин на живот, това е мястото, което трябва да посетите! Чисти еко-продукти на абсолютно приемливи цени. А прекрасните собственички ще ви помогнат и със всевъзможна информация за това как от замърсители да станете спасители на природата!!

 

Ели Динчева

 

* * * 

 

Вече напълно минах към продуктите на Tierra Verde. След пране дрехите ги усещам наистина чисти без излишно ароматизиране, с което бях свикнала при масовите препарати. Препаратът за избелване и сапунът отстраняват всички петна без нуждата от белини и други химии. А сапунените ядки са много ефективни наистина. Станах фен на четката за съдове и на продуктите за кухня. А в плетените торби съм влюбена още като ги видях. Използването на тези продукти доведе до това, че гледам по друг начин на чистотата, не оставям нечисти дрехи дълго и започнах да влияя на близките около мен като им говоря за алтернативи и им давам да пробват от моите продукти. Благодаря ви за тези продукти и за приятелското отношение в магазина. Успех! 

 

Светла

 

* * *

 

Преди седмица получих като подарък прахът за пране и трябва да призная, че съм очарована. Върнахме се от почивка та имах дооста за пране, а и с две малки деца всеки ден има нещо за пране. Изпира чудесно и мирише на свежо, т.е. на нищо. Не обичам силни миризми и аромати и това много ми харесва, дрехите просто миришат на чисто и изпрано. Прах дори и напишканите многократни пелени на малката (няколко пъти) и се изпират и няма остатъчна миризма. Изцапанте дрехи на батко й също се изпират. За силни замърсявания дрехите трябва да се накиснат, но на мен не ми се наложи и не съм го правила. На кратко, препоръчвам и бих го ползвала! Благодаря! 

 

Невелина Цочева - Йовчева

 

* * * 

 

Изненадващо добри еко препарати с деликатен аромат - нещо много важно за мен. Горещо препоръчвам! Не мисля, че някога ще се върна към популярната домашна химия, чиито изпарения вече не мога да дишам. Обожавам плетената торба за многократна употреба, която си взех от магазина. Превърна се в елемент от стайлинга ми винаги ми е в чантата и си я ползвам с удоволствие.

 

Руслана Ангелова