Водата без която не можем и как осъзнато да я пазим?

11 юли 2019
Водата без която не можем и как осъзнато да я пазим?

"Мислите ли, че цикълът на пране, почистване и измиване приключва, когато извадим дрехите от пералнята, изплакнем чиниите и изхвърлим кофата с мръсна вода в канала?

 

Нека обаче си представим какъв е пътят на всяка капка препарат от освобождаването й от шишето. Съдържанието на препаратите, които използвате - екологично, или отровно,  живее дълъг живот и остава с нас по неподозирани начини. То се влива в каналите, изпълва водоемите, застрашава водните организми, просмуква се в почвите и/или се изпарява в атмосферата, откъдето го вдишваме и се връща към нас и под формата на дъжд. Поговорката хвърли зад себе си, за да намериш пред себе си, е напълно вярна по отношение на водата - каквото и да излеем в нея, тя ни го връща по всякакви възможни начини. Затова и изборът на екологични препарати е нещо, което правим за нас и здравето на нашето семейство.

 

Еко препаратите Yellow&Blue на Тиера Верде България са разработени в резултат на множество изследвания и ви дават възможност да се грижите за своето домакинство без да отравяте водата. Гелът ни за пране, препаратът за съдове и универсално почистване, както и останалите ни продукти, са ефикасни спрямо замърсяванията, нежни към кожата и здравето ви и не отравят водата, която ни дава чистота и живот. Те са естествени, безопасни и ефективни." 

 

Публикувано в бр. 14 на списание "OMYOGA", юли/август 2019 г.

13 август 2019 Чисто и осъзнато в едно

Материал на Списание "Осем" за визията и продуктите на "Тиера Верде" България.

прочети още

31 юли 2019 Търговски обекти, където се предлагат продукти на Тиера Верде*

Търговски обекти, където се предлагат продукти на Тиера Верде

прочети още

2 юли 2019 18 умни приложения на сода бикарбонат в дома

Вижте малка част от безкрайните приложения на едно от най-простите, ефективни и екологични почистващи средства - сода бикарбонат.

прочети още

26 юни 2019 Открийте полезна информация в YouTube канала ни

Полезни видеа за по-здраво, екологично и устойчиво домакинство.

прочети още

4 юни 2019 Започнахме наливна продажба на екологични препарти

Заповядайте в магазина ни на бул. "Ген. Тотлебен" 31, където вече ще можете да пазарувате от своите екологични препарати в наливна форма.

прочети още

2 май 2019 Мини семинар за натурална женска грижа, храна, козметика и дом

Мини семинар за натурална женска грижа, храна, козметика и дом.

прочети още

30 април 2019 Актуализация на цените от 1.05.2019

Скъпи клиенти, от 1.05.2019 актуализираме цените на някой от нашите продукти. Това се налага поради промяна в цените от производителя. Продължаваме да предлагаме много високо качество на изключително добри цени! Ваши, Тиера Верде България

прочети още

16 април 2019 За мен ли са сапунените орехчета?

Сапунените орехчета са най-екологичният и икономичен начин за изпиране. Изборът им е грижа за дрехите ви, вашето здраве и околната среда.

прочети още

26 март 2019 Как да почистим шишето си за многократна упортеба с PUER

Шишето за многократна употреба е наш верен другар. В него ние пием вода, сокове, чай, кафе и е естественно да потъмнее и да не изглежда както преди. Ето как с лекота може да го почистите.

прочети още

19 март 2019 Дискусия за битовата химия в гр. Ямбол I Фестивал "Здравей, Здраве"

На 13 април ще гостуваме в Ямбол с темата за токсичната химия в дома, презентирана от Вихра Динчева в рамките на фестивала "Здравей, Здраве".

прочети още

7 март 2019 Диалози за менструалната чашка

Четвъртък, 07.03.2019 от 19:00 до 20:30, магазин НА ЧИСТО бул. Ген.Тотлебен 31 (вход откъм ул. Виктор Григорович). Откровен женски разговор за ползите, предразсъдъците и любопитните неща около употребата на менструална чашка. Очакваме ви!

прочети още

13 февруари 2019 По - здрави без токсична химия | среща дискусия

Сряда, 13.02.2019 от 19:00 до 20:30, магазин НА ЧИСТО бул. Ген.Тотлебен 31 (вход откъм ул. Виктор Григорович).

прочети още