Водата без която не можем и как осъзнато да я пазим?

Водата без която не можем и как осъзнато да я пазим?

11 юли 2019
  • Сподели:

"Мислите ли, че цикълът на пране, почистване и измиване приключва, когато извадим дрехите от пералнята, изплакнем чиниите и изхвърлим кофата с мръсна вода в канала?

 

Нека обаче си представим какъв е пътят на всяка капка препарат от освобождаването й от шишето. Съдържанието на препаратите, които използвате - екологично, или отровно,  живее дълъг живот и остава с нас по неподозирани начини. То се влива в каналите, изпълва водоемите, застрашава водните организми, просмуква се в почвите и/или се изпарява в атмосферата, откъдето го вдишваме и се връща към нас и под формата на дъжд. Поговорката хвърли зад себе си, за да намериш пред себе си, е напълно вярна по отношение на водата - каквото и да излеем в нея, тя ни го връща по всякакви възможни начини. Затова и изборът на екологични препарати е нещо, което правим за нас и здравето на нашето семейство.

 

Еко препаратите Yellow&Blue на Тиера Верде България са разработени в резултат на множество изследвания и ви дават възможност да се грижите за своето домакинство без да отравяте водата. Гелът ни за пране, препаратът за съдове и универсално почистване, както и останалите ни продукти, са ефикасни спрямо замърсяванията, нежни към кожата и здравето ви и не отравят водата, която ни дава чистота и живот. Те са естествени, безопасни и ефективни." 

 

Публикувано в бр. 14 на списание "OMYOGA", юли/август 2019 г.