Благодарим за хубавите отзиви! #sharingiscaring

Благодарим за хубавите отзиви! #sharingiscaring

15 октомври 2019
  • Сподели:

Споделяме с вас малка част от прекрасните отзиви, които оставяте за продуктите ни на нашата фейсбук страница.

 

Май-накрая си намерих препаратите които да не вредят, но и да чистят. Благодаря ви! Препарата за пране е чудесен и понеже няма силен аромат аз мога когато съм в настроение да си го ароматизорам както реша. Много са ми удобни големите опаковки, че с много деца има и много пране. А и за особено упоритите петна праха е незаменим. С верото съм много спокойна когато мия плодовете за децата. Обезмаслителя обаче ми е най-любим, заместил е всички останали препарати у дома.

 

Милена Коева

 

* * *

 

Страхотни продукти! Ако ми бяха казали преди това, че може да има такива, нямаше да повярвам! Изпират чудесно, стигат за над 30 пранета и ухае ли ухае изпраното! Вече няколко месеца ги ползвам и никога не бих се върнал на праха за пране. Горещо ги препоръчвам на всички! Успех!

 

Евгений Динчев

 

* * * 

 

Изключително сме доволни от продуктите на Тиера Верде! Особено от препарата за пране - натурален, икономичен, екологичен и пере чудесно! А аромата от етеричното масло от лавандула е страхотен! Чудесно е, че вече са в България! Силно препоръчвам да посетите магазина (близо до Пирогов) и да се срещнете с усмивките на Вихра и Ирена там. 

 

Атанас Генков

 

* * * 

 

Замисляла съм се къде отива всичко, което изтича в канала, но някак не много сериозно, докато не заживяхме на село. Тогава реално видях, че всичко, което се използва у дома в банята, в кухнята, в пералнята, се излива на два метра от къщата, просмуква се в почвата и отива не къде да е, а в доматите, които сме садили с много любов и хапваме с още по-голяма такава. Започнах да правя опити с екологични прахове за пране, но не си харесах нито един и минах на бебешки прах. И така докато позната не ми предложи да пробвам гела от сапунени орехчета. Пере не по-лошо от друг прах. По-упоритите петна по детските дрехи си налагат допълнително работа, но така и така не излизат с почти нищо...Не дразни кожата на малката (макар да имах известни подозрения, те се опровергаха), която все пак си е още почти бебе. Мирише чудесно, даже ако се улисаш в други задължения и забравиш да простреш пералнята цял ден (а на мен ми се случва, за съжаление). Икономичен е, нищо че шишето изглежда малко, а цената е по-висока от други прахове за пране - реално количеството изпрани дрехи надхвърля това на изпрани с друг препарат. И най-важното, знам, че това което се излива в канала има естествен произход. Препоръчвам го с две ръце. Аз лично не смятам да ползвам друг прах за пране на този етап.

 

Даниана Коева

 

***

 

За момичетата от Tierra Verde Bulgaria Вихра и Ирена опазването на природата е кауза, която те отстояват с грижа и любов във всяка своя дейност в ежедневието си. Препаратите за почистване са страхотни, ползвала съм всички и ги препоръчвам горещо, като на мен любими са ми Puer, препаратът за котлен камък и течният препарат за съдове. По отношение на торбичките от органичен памук- в тях съхранявам зеленчуците в хладилника и издържат много дълго време, т.к. памукът поема влагата. А Вихра и Ирена са способни да "заразят" с каузата си всеки!

 

Мария Илиева