Зелена седмица

Зелена седмица

22 ноември 2019
  • Сподели:

Каним ви заедно да превърнем седмицата на "Черен петък" в зелена седмица като изберем да пазаруваме осъзнато, според нашите споделени ценности. Знаем, че нашите приятели и съмишленици правят това отдавна, но нека не спираме да си припомняме, че нещата, в които влагаме енергията, времето и средствата си порастват, а тези, които пренебрегваме, постепенно изчезват от живота ни.

 

Обмислихме внимателно как и под каква форма искаме да споделим своята гледна точка за целия шум, който се вдига с приближаването на края на ноември и старта на "Black Friday" еуфорията. Няма да ви изненадаме с това, че не стоим зад безсъзнателната консумация на намалени стоки, но и не вярваме, че отричането ще ни украси като бранд и като хора. Затова и вместо да надигаме глас в знак на протест, избираме това, в което е силата ни - да предлагаме алтернатива за хората, които търсят. 

 

Преди да предложим наливни продажби, най-голямата ни гордост бяха 5-литровите екологични и икономични опаковки, затова избрахме да стартираме Зелена седмица от 25.11.2019 г. и в нея да ви предложим именно тях с 10% отстъпка. Kампанията продължава от 25.11 до 01.12, а каталога ни от 5-литрови препарати можете да видите тук

 

Желаем ви хубава и Зелена седмица!