Затваряме физическия ни магазин на 30.06 и отваряме нови възможности!

Затваряме физическия ни магазин на 30.06 и отваряме нови възможности!

15 юни 2020
  • Сподели:

Скъпи приятели и съмишленици,

 

повече от благодарни сме, че в тези трудни времена лоялните и новите ни клиенти продължихте да бъдете с нас. Tова ни позволи да обмислим внимателно как да продължим развитието си.

 

Сега, повече от всякога, е време за устойчиви избори. За нас те включват както продуктите ни, така и цялостния ни подход на бизнес с етични и морални принципи. Преценихме, че за да продължаваме да растем и да Ви предлагаме избор от висококачествени стоки за природосъобразен живот, е необходимо да бъдем гъвкави. Взехме решението от 01.07.2020 г. да затворим магазина ни на бул. “Ген. Тотлебен” 31, София.

 

Можете да продължите да пазарувате осъзнато както на WWW.TIERRAVERDE.BG, така и в обектите на нашите партньори.

 

За всички, които цените и избирате НАЛИВНИТЕ ПРОДАЖБИ, възможността да наливaте препарати в собствени бутилки ЩЕ ОСТАНЕ при нашите партнъори.

 

Тъй като магазинът ни е място, което развивахме с много любов и внимание, ще се радваме, ако успеете да ни посетите преди официалното му затваряне. Специално за вас предлагаме до 30 юни отстъпка от 10% на селекция продукти за живот с нулев отпадък и наливните екологични препарати.

 

От 01.07.2020 пък ще ви очакваме в партньорската ни мрежа и онлайн магазина ни www.tierraverde.bg.

 

Специалният код ZAEDNO за пазаруване на www.tierraverde.bg ще бъде валиден през целия месец юли и ще ви даде 10% отстъпка за всички поръчки.

 

Краят на едно нещо дава началото на други възможности и скоро ще споделим с вас повече за новите ни партньорства.

 

Благодарим Ви за подкрепата и доверието в нашата кауза и продукти! Вярваме, че заедно ще продължим да растем и да се адаптираме, правейки по-добри избори за себе си, близките си, своя дом и планетата Земя.

 

Ваши “Тиера Верде България”
#ИзбирамОсъзнато