Екологични продукти за измиване на плодове и зеленчуци

Екологични продукти за измиване на плодове и зеленчуци

24 юли 2020
  • Сподели:

Телата ни са изложени на множество токсини. От година на година въздухът, водата, храната стават все по-замърсени и все повече хора осъзнават нуждата от чисти продукти.

 

Плодовете и зеленчуците, които консумираме, често пътуват до нас стoтици километри и затова са обработени с химикали, които ги предпазват, но в същото време проникват в кората и обвивката. Ето това, вече не е добре за вас и семейството ви.

 

А вярвате ли, че препарата за съдове се измива напълно? Истината е, че с колкото и вода да миете съдовете, по тях винаги остава фин слой от препарата. Това означава, че със следващото хапване ще погълнете малко количество от препарата си и така с всяко хапване по лъжичка. Затова ще ви покажем алтернатива за измиване на съдовете, плодовете и зеленчуците, която гарантира ефективност и безопасност за нашето здраве и здравето на нашето семейство. 

 

Гелът за миене на съдове с масло от лимон е напълно безвреден, изключително ефикасен и икономичен. В него има само 6 натурални съставки, безвредни за нас, нашето семейство, а и за природата. С негова помощ ефикасно могат да бъдат измити дори плодовете и зеленчуците. Друго силно предимство е, че не дразни кожата и е подходящ за миене без ръкавици.

 

Друг идеален помощник в кухнята е и мултифункционалният продукт BIKA Сода бикарбонат. Това е 100% сода бикарбонат, без алуминий или каквито и да е било добавки. Позната от кухнята, единствената разлика е, че BIKA е пакетирана при условията за почистващи средства, и затова и не се използва за хранителни цели. С  BIKA можете да почистите с лекота както загорели, така и силно омазнени съдове. С нея също можете да измиете плодовете и зеленчуците и да премахнете пестицидите от тях. Идеален за меките плодове и салати. Всяка опаковка има листовка с детайлно упътване за употреба. Продуктът BIKA сода бикарбонат е в разфасовка от 1кг, което я прави изключително икономична.

 

Как да съчетаете тези два продукта за качественото почистване на плодове и зеленчуци, можете да видите ТУК.

 

А как да се доверим на това? Не е ли само маркетинг?

 

За това гарантира един от най-стриктните международни сертификати за щадящи здравето и природата продукти, а именно EcoGarantie.

 

Продуктите ни са ръчно изработени в Чехия от Тиера Верде Чехия, която вече 12 години е на пазара и е водеща марка за екологични препарати и продукти за живот с нулев отпадък. Тиера Верде България е основана 2018г, за да предлага алтернатива на българския пазар. Ние не предлагаме само продукти, а една нова визия, за природосъобразен живот. Алтернатива за хората, които четат етикетите, питат и избират осъзнато. Етикетите ни са на български, организираме образователни събития, активно популяризираме наливните продажби и живота с нулев отпадък в България.