Мини семинар за натурална женска грижа, храна, козметика и дом

2 май 2019
Мини семинар за натурална женска грижа, храна, козметика и дом
Скъпи дами,
 
 
в духа на нашата традиция да организираме образователни събития веднъж месечно, с приятелите ни от Smart Sisters Co. сме ви подготвили една приятна изненада - женска вечер, на която щe си говорим за:
 

- времето за себе си,
- грижата за здраве и красота с натурални продукти и
- можем ли да имаме домакинство с нулев отпадък и без токсични вещества за тялото и природата ни.


Ще имаме две кратки лекции, дегустация на шоколад и колагенов шейк за красота, както и време за разговори и смях на по чаша малиново вино, сушени плодове и ядки.
 

А като подарък - ще предоставим отстъпки на продуктите ни само за присъстващите на събитието!


Как ви звучи? :)


Smart Sisters Co. - Натурални продукти за здраве, красота и удоволствие. - ще разкажат за баланса в ролите, с които жените жонглираме в натоварената ни програма, как намираме време за осъзната грижа и борба със стреса с натурални продукти и защо вярваме, че здравето и красотата започват отвътре. Какъв е нашия собствен път и уроците, които научихме и които сега споделяме с жените около нас.
Водени от желанието да открием за нас и близките ни чисти, натурални, устойчиви и етични продукти, решихме да ги създадем. Произведени специално за нас от внимателно подбрани партньори или продукти на други утвърдени марки, всички те подкрепят жените в стремежа им към по-пълноценен живот. Ще ви разкажем за натуралните хранителни добавки, козметика и ароматерапевтични масла, които помагат на нас и нашата общност от жени.


Tierra Verde Bulgaria I Екологичната грижа за дома ще разкажат за това как взимането на осъзнати решения може да ни помогне да бъдем по-здрави, хармонични и щастливи жени. За това как продуктите, които купуваме оставят своя траен отпечатък върху телата, живота ни и околната среда. Ще си припомним за огромната сила, с която разполага всяка жена, която се грижи за домакинството, а именно: Да прави избори в услуга на себе си, своето семейство и нашата планета. Да защитава, съхранява и облагородява вътрешния и външния свят.


Ще ви очакваме!
Запишете се като ни изпратите съобщение в събитието или на някой от следните е-майли info@tierraverde.bg или info@smartsistersco.com
Вход: 5лв.

13 август 2019 Чисто и осъзнато в едно

Материал на Списание "Осем" за визията и продуктите на "Тиера Верде" България.

прочети още

31 юли 2019 Търговски обекти, където се предлагат продукти на Тиера Верде*

Търговски обекти, където се предлагат продукти на Тиера Верде

прочети още

11 юли 2019 Водата без която не можем и как осъзнато да я пазим?

Еко препаратите Yellow&Blue на Тиера Верде България са разработени в резултат на множество изследвания и ви дават възможност да се грижите за своето домакинство без да отравяте водата.

прочети още

2 юли 2019 18 умни приложения на сода бикарбонат в дома

Вижте малка част от безкрайните приложения на едно от най-простите, ефективни и екологични почистващи средства - сода бикарбонат.

прочети още

26 юни 2019 Открийте полезна информация в YouTube канала ни

Полезни видеа за по-здраво, екологично и устойчиво домакинство.

прочети още

4 юни 2019 Започнахме наливна продажба на екологични препарти

Заповядайте в магазина ни на бул. "Ген. Тотлебен" 31, където вече ще можете да пазарувате от своите екологични препарати в наливна форма.

прочети още

30 април 2019 Актуализация на цените от 1.05.2019

Скъпи клиенти, от 1.05.2019 актуализираме цените на някой от нашите продукти. Това се налага поради промяна в цените от производителя. Продължаваме да предлагаме много високо качество на изключително добри цени! Ваши, Тиера Верде България

прочети още

16 април 2019 За мен ли са сапунените орехчета?

Сапунените орехчета са най-екологичният и икономичен начин за изпиране. Изборът им е грижа за дрехите ви, вашето здраве и околната среда.

прочети още

26 март 2019 Как да почистим шишето си за многократна упортеба с PUER

Шишето за многократна употреба е наш верен другар. В него ние пием вода, сокове, чай, кафе и е естественно да потъмнее и да не изглежда както преди. Ето как с лекота може да го почистите.

прочети още

19 март 2019 Дискусия за битовата химия в гр. Ямбол I Фестивал "Здравей, Здраве"

На 13 април ще гостуваме в Ямбол с темата за токсичната химия в дома, презентирана от Вихра Динчева в рамките на фестивала "Здравей, Здраве".

прочети още

7 март 2019 Диалози за менструалната чашка

Четвъртък, 07.03.2019 от 19:00 до 20:30, магазин НА ЧИСТО бул. Ген.Тотлебен 31 (вход откъм ул. Виктор Григорович). Откровен женски разговор за ползите, предразсъдъците и любопитните неща около употребата на менструална чашка. Очакваме ви!

прочети още

13 февруари 2019 По - здрави без токсична химия | среща дискусия

Сряда, 13.02.2019 от 19:00 до 20:30, магазин НА ЧИСТО бул. Ген.Тотлебен 31 (вход откъм ул. Виктор Григорович).

прочети още