ЕКО Бял оцет 10% (спрей 750 ml)

Универсален помощник за ежедневно почистване на целия дом. Разтваря калциевите отлагания и премахва нежеланите миризми. Белият оцет, който нашите баби отдавна смятат за доказано почистващо средство, отговаря на най-високите стандарти за устойчивост и минималистична грижа за дома.

 

Белият оцет е по-концентриран от кухненския оцет и не съдържа багрило (карамел), така че не оставя нежелани следи по повърхностите. С него можете лесно да почистите цялото домакинство (мивки, печки, смесители, вани, прозорци, щори). Можете да усилите действието му, като добавите BIKA - сода бикарбонат (абразив, обезмаслява, абсорбира миризми, напр. почистване на фурната) или PUER (разтваря замърсяванията, напр. почистване на канали).

Упътване: Напръскайте оцета с пулверизатора върху третираните повърхности. За да увеличите ефективността и да намалите консумацията, разнесете продукта с гъба или луфа. Оставете го да действа няколко секунди и след това го измийте. При по-голямо замърсяване удължете експозицията или повторете процедурата.

 

Не използвайте върху естествен камък, гранит, мрамор и дърво. Препоръчваме предварително да се тества върху малка (скрита) област.

 

Състав: Оцетен спирт 10% (оцетена киселина CAS 64-19-7).

С грижа за човека и природата: Суровините за нашите продукти са най-щадящи за човешкото здраве и околната среда. Продуктът не съдържа нефтени деривати, хлор, синтетични аромати или оцветители.

Истински наливни продажби: Бутилката ще ви служи с години ако я пълните от по-голяма разфасовка или от магазин за наливни продажби.

Доставка +

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Спиди за поръчки на стойност над 150лв.

 

Цени за доставка за София и страната:

 

Доставка до офис на Speedy:

  • за пратки до 3кг - 5.20 лв
  • за пратки от 3.01кг до 10кг - 7.20 лв
  • за пратки над 10кг - 14.30 лв

 

Доставка до адрес със Speedy:

  • за пратки до 3кг - 7.90 лв
  • за пратки от 3.01кг до 10кг - 14.50 лв
  • за пратки над 10кг - 24.90 лв

 

Ако офисът ви на Спиди е със запълнен капацитет, понякога пратката автоматично се препраща към друг офис. Ако имате подобен проблем, моля обадете ни се на 02 8510850, за да пренасочим пратката до правилния офис.

 

При връщане на поръчката, обратната доставка до "Тиера Верде България" е за сметка на клиента.

 

Цените са с ДДС и включват доставка, опаковка и такса наложен платеж ППП.

 

Срокове на доставка:

 

Поръчките се изпълняват в работното ни време между 10:00 и 18:00 от понеделник до петък.

 

Поръчки направени до 12:00 ч. (пон-пет) се изпълняват още същия ден и се доставят от Спиди за:

 

  • за София (до офис и до адрес) за 24 ч.
  • за страната (до офис) за 24 ч.
  • за страната (до адрес) за 48 ч.

 

Поръчки направени след 12:00 ч. (пон-пет) и в неработни дни се изпълняват и предават за доставка на следващият работен ден.

 

Намерете удобния за Вас офис / АПС на Спиди.

 

При получаване на Продукта, Ползвателят следва да провери съдържанието на пакета за съответствия на изпратения Продукт с подадената поръчка. При констатирани нарушения във външния вид на Продукта, Ползвателят следва да се обърне към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката и разходите за повредения Продукт се покриват от куриера. В противен случай, Ползвателят не може да направи рекламация за липси или нарушена цялост на Продукта.

 

За момента предлагаме само опцията за плащане с наложен платеж/пощенски паричен превод.