EKO прах за съдомиялна машина 1кг = 65 измивания | 3784

20,90 лв.
  • Марка: TierraVerde
+ -
Купи
Моля, изберете:

Eко прах за съдомиялна машина, сертифициран от EcoGarantie.

 

Изключително икономичен

 

65 измивания при стандартна голяма съдомиялна!!!

 

130 измивания при малка/компактна съдомиялна!!!

 

Биологично разградимият прах за съдомиялна машина с по-голямо количество нови ефикасни натурални тензиди обезмаслява перфектно. Благодарение на содата за хляб ефикасно премахва засъхналите остатъци от храна. Избелващата съставка на основата на кислород премахва и петна от кафе, чай и плодови сокове.

 

Употреба: Изсипете в контейнера на съдомиялната машина 1 супена лъжица прах (около 15 грама за голяма съдомиялна) или дозирайте в зависимост от размера на съдомиялната и контейнера. За перфектен резултат от измиването препоръчваме използването на СОЛ ЗА СЪДОМИЯЛНА МАШИНА и ГЛАНЦ. Необходимата дозировка ще установите с помощта на ТЕСТВАЩА ЛЕНТА в зависимост от твърдостта на водата и съгласно упътването за съдомиялната машина. За силно замърсени съдове добавете допълнително ½ супена лъжица от праха или 1 с. лъжица избелващ прах PUER. Препоръчително е да добавите една лъжица лимонена киселина, която да почисти съдомиялната от котления камък.

 

При проблем с остатъчна пяна в края на цикъла на миялната препоръчваме да проверите дали количеството прах отговаря на големината на машината (предозиране води до остатъчна пяна). Също така препоръчваме използването на СОЛ ЗА СЪДОМИЯЛНА МАШИНА и ГЛАНЦ.

 

Въпреки че избягваме пластмасовите опаковки, в хартиена опаковка прахът би се овлажнил и би станал на бучки. Винаги затваряйте старателно плика и го съхранявайте на сухо място.

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ТЕМПЕРАТУРА НА МИЕНЕ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТОЗИ ПРАХ Е 55 °C.

 

Състав: калцинирана сода (натриев карбонат), 15-< 30% натриев перкарбонат (избелващ агент на базата на кислорода), сода за хляб (натриев бикарбонат), силикати (натриев силикат), натриев цитрат, хелатиращ агент (MGDA), < 5% анионни и нейонни повърхностно активни вещества от растителен произход.

 

С грижа за човека и природата: Суровините за нашите продукти са най-щадящи за здравето на човека и околната среда. Не тестваме върху животни.

 

Многократно използване на опаковките: Тази опаковка може да ви служи с години, ако я пълните многократно от магазин за наливни и насипни продажби. ТУК може да разгледате списъка с наши магазини - партньори предлагащи наливни и насипни продажби.

 

***************************************************************************

 

ЗАЩО ЕКОЛОГИЧНИ ПРЕПАРАТИ

 

Вярвате ли, че препарата за съдове се измива напълно? Истината е, че с колкото и вода да миете съдовете, по тях винаги остава фин слой от препарата. 

 

Това означава, че със следващото хапване ще погълнете малко количество от препарата си и така с всяко хапване по лъжичка. 

 

Телата ни са изложени на множество токсини. От година на година въздухът, водата, храната стават все по-замърсени и все повече хора осъзнават нуждата от чисти продукти. Търсенето започва с храните, разраства се към козметичните продукти и естествено преминава към препаратите за дома. 


***************************************************************************

Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Спиди за поръчки на стойност над 150лв.

 

Цени за доставка за София и страната:

 

Доставка до офис на Speedy:

  • за пратки до 3кг - 4лв
  • за пратки от 3.01кг до 10кг - 6лв
  • за пратки над 10кг - 13лв 

 

Доставка до адрес със Speedy:

  • за пратки до 3кг - 7лв
  • за пратки от 3.01кг до 10кг - 12лв
  • за пратки над 10кг - 22лв 

 

При връщане на поръчката, обратната доставка до "Тиера Верде България" е за сметка на клиента.

 

Поръчките се изпълняват след като член на екипа ни се свърже с Вас за потвърждение.

 

Цените са с ДДС и включват доставка, опаковка и такса пощенски паричен превод.