Наръчник HEALTHY HOME

Здравейте,

Радваме се да споделим с вас платформата Healthy Home - дигитален наръчник, където лесно да намирате темите, които ви интересуват и биха ви били полезни. Да е простичко за разбиране и лесно за прилагане в ежедневието.


Защо създадохме тази платформа?

От 2018 година темата за здравословен дом, ни е професия! Ние сме единствената дъщерна компания на Tierra Verde Чехия. Внасяме директно от Чехия екологичните препарати за дома и стоките за живот с по-малко отпадък и пренасяме към България 15 годишният опит на компанията. 

Две години имахме фирмен магазин и образователен център в София. Участвали сме на безброй фестивали и събития, обучили сме над 300 служители на магазини-партньори, всеки ден говорим с наши клиенти.

 

Дойде време да споделим натрупаното знание по един още по-структуриран и достъпен за повече хора начин.

Но това не е всичко! Ние знаем, че Вие, нашите клиенти сте натрупали много опит и можете да споделите вашите идеи, съвети и впечатления за дом без токсична химия. Затова създадохме Фейсбук групата “HEALTHY HOME by Tierra Verde Bulgaria| Екологичната грижа за дома”. 

Място, където може да обменяме опит и да учим заедно. Ще се радваме ако се присъедините!

Има и още….започваме Рубриката ПРАКТИЧНО и всеки петък ще изпращаме е-майл с кратка, практична рецепта за екологичен дом. Най-долу на страничката може да се абонирате за нашия бюлетин.

 

Ще се радваме да ни пишете, да споделяте впечатления, опит, а и теми, които ви интересуват.

С пожелания за дом и планета без токсична химия!

 

Ваши, 

Вихра и Ирена

Съ-основателки на Тиера Верде България