Екологично начинаещ

Екологично начинаещ

15 May 2023
  • Сподели:

Нежното почистване вече не е само с оцет, сода и лимон.

 

Можете да експериментирате и да откриете какво ви пасва най-добре. Няма само един път към подреденото и чисто домакинство без излишни химикали. Изберете този начин, който ви е най-удобен.

 

За минималисти

 

Универсалната BIKA сода бикарбонат е кралицата на екологичното почистване – с нея можете да се справите със загорели съдове, накисване на пране и почистване на банята.

 

Нейният по-силен роднина е PUER - избелващ прах и препарат за отстраняване на петна, който ще върне чистота на мазните кърпи, филтрите на съдомиялната машина и запушените канали.

 

 

Когато комбинирате силите им, те премахват и упорити отлагания - в бутилки за пиене, вази с цветя или тоалетна.

 

Предимства

 

Основни суровини с минимално въздействие върху хората и природата. 100% веган.

Можете да ги комбинирате и да експериментирате.

Изберете от нашите съвети, които ще намерите в листовката, която е в опаковката.

 

Най-икономичният избор е възможността за закупуване на големи опаковки с които допълнително се спестява транспортиране на вода.

 

Ограничения

 

Почистването на повърхности може да бъде по-лесно с течни препарати.

 

 

Опростяване във всичко

 

 

Имате пълен шкаф с всякакви почистващи препарати, но все нещо ви липсва? Тогава ще харесате многофункционалните продукти от TIERRA VERDE. Можете да използвате Универсалният почистващ препарат върху всички миещи се повърхности от прозорци през мебели до подове. Портокаловият обезмаслител - спрей е винаги под ръка, когато трябва да се справите с мазнина в мивката, пръстови отпечатъци по мебелите или петна по килима.

 

Гелът за котлен камък премахва неприятните отлагания от варовик по чаши, мивки, душове и тоалетни.

 

Предимства

 

Универсалните продукти спестяват място и пари. Те имат изключително нежен състав, а ефективността им е сравнима с масовите препарати.

Можете да ги напълните отново в магазините на нашите партньори с наливни продажби.

 

Ограничения

 

Ако не искате да закупите две опаковки от един продукт, защото ви трябва и в кухнята, и в банята, то можете да преизползвате опаковката, като я напълните отново.

 

За любителите на готвенето

 

Пука ли ви с какво са измити съдовете, от които ядете?

Нашият Гел за съдове с БИО лимоново масло съдържа 99,9% съставки от естествен произход.

 

С Почистващият прах от сапунени орехчета перфектно можете да почистите  загорелите тенджери, мръсните дъски за рязане и запушената мивка.

 

Предимства

 

Заедно с храната не приемате и рискови остатъци от химикали от почистващи препарати. Еко препаратите не влияят на вкуса на храните и напитките. Нашият гел за миене на съдове е подходящ и за миене без ръкавици.

 

Ограничения

 

Гелът за съдове съдържа растителни повърхностноактивни вещества, които го карат да се втвърди и промени цвета си на студено. Тези промени обаче не засягат неговата функционалност или ефективност.

 

Както и да навлезете в света на екологичния начин на живот, желаем ви много приятно проучване! Ще се радваме, ако ни пишете как сте се справили, какво ви е помогнало. И не забравяйте да се свържете с нас, ако попаднете на пречка. Със сигурност ще се справим заедно!