Мини семинар за натурална женска грижа, храна, козметика и дом

Мини семинар за натурална женска грижа, храна, козметика и дом

2 May 2019
  • Сподели:
Скъпи дами,
 
 
в духа на нашата традиция да организираме образователни събития веднъж месечно, с приятелите ни от Smart Sisters Co. сме ви подготвили една приятна изненада - женска вечер, на която щe си говорим за:
 

- времето за себе си,
- грижата за здраве и красота с натурални продукти и
- можем ли да имаме домакинство с нулев отпадък и без токсични вещества за тялото и природата ни.


Ще имаме две кратки лекции, дегустация на шоколад и колагенов шейк за красота, както и време за разговори и смях на по чаша малиново вино, сушени плодове и ядки.
 

А като подарък - ще предоставим отстъпки на продуктите ни само за присъстващите на събитието!


Как ви звучи? :)


Smart Sisters Co. - Натурални продукти за здраве, красота и удоволствие. - ще разкажат за баланса в ролите, с които жените жонглираме в натоварената ни програма, как намираме време за осъзната грижа и борба със стреса с натурални продукти и защо вярваме, че здравето и красотата започват отвътре. Какъв е нашия собствен път и уроците, които научихме и които сега споделяме с жените около нас.
Водени от желанието да открием за нас и близките ни чисти, натурални, устойчиви и етични продукти, решихме да ги създадем. Произведени специално за нас от внимателно подбрани партньори или продукти на други утвърдени марки, всички те подкрепят жените в стремежа им към по-пълноценен живот. Ще ви разкажем за натуралните хранителни добавки, козметика и ароматерапевтични масла, които помагат на нас и нашата общност от жени.


Tierra Verde Bulgaria I Екологичната грижа за дома ще разкажат за това как взимането на осъзнати решения може да ни помогне да бъдем по-здрави, хармонични и щастливи жени. За това как продуктите, които купуваме оставят своя траен отпечатък върху телата, живота ни и околната среда. Ще си припомним за огромната сила, с която разполага всяка жена, която се грижи за домакинството, а именно: Да прави избори в услуга на себе си, своето семейство и нашата планета. Да защитава, съхранява и облагородява вътрешния и външния свят.


Ще ви очакваме!
Запишете се като ни изпратите съобщение в събитието или на някой от следните е-майли info@tierraverde.bg или info@smartsistersco.com
Вход: 5лв.