Комплект за измиване на плодове и зеленчуци

59,79 лв.
+ -
Buy
Please choose:

Комплект от екологични продукти, който ще ви услесни в качественото измиване на пресните плодове и зеленчуци + подарък Мрежеста торбичка за многократна употреба 14х12 см.

 

Как да използвате комплекта, можете да видите ТУК.

 

Комплектът включва:

 

Екологичен гел за миене на съдове - 750 мл.:  подходящ за измиване на хранителни продукти. Създаден е на растителна основа за ръчно измиване и се справя чудесно и със силно замърсяване. Не дразни кожата, подходящ и за миене без ръкавици. С прекрасен аромат на естествено етерично масло от лимон.

 

Bika сода бикарбонат - 1 кг: най-универсалното екологично почистващо и неутрализиращо миризмите средство. Нейната кристална структура действа като фин абразив (без опасност от надраскване на повърхността), а умерената алкалност подпомага разтварянето на мазнини и замърсявания. Сода бикарбонат, разтворена във вода, се разпада от топлината на минерална сода, вода и въглероден двуокис и е най-щадяща за здравето на човека и околната среда.

 

Четка за миене на съдове с влакна от агаве:  продукт за многократна употреба с подменяема глава, изработен от FSC сертифицирана дървесина, метал и влакна от агаве. С нея можете да измивате и почиствате безпроблемно не само плодове и зеленчуци, но и разнообразни кухненски съдове, тенджери и тигани.

 

Минимално съдържание на химикали: Избираме суровините за нашите продукти така, че да са най-щадящи за здравето на човека и околната среда. При производството на продуктите използваме ревитализирана вода. Не тестваме върху животни. Този продукт не съдържа синтетични парфюми или багрила.

 
 

 

Delivery
Delivery

Delivery costs for Bulgaria

 

Speedy office delivery - 4.50 lv.

Address delivery - 7.50 lv.

Collect from store - 0.00 lv.

Free delivery on orders over 100 lv.

 

For delivery outside Bulgaria, please contact us at orders@tierraverde.bg.