ЕКО Прах за бяло пране и бебешки дрешки - 850гр - 56 ПРАНЕТА I 6477

14,05 лв.
  • Brand:: Yellow & Blue
+ -
Buy
Please choose:

Прах за бяло пране и бебешки дрешки, сертифициран от EcoGarantie.

 

...

НОВА И МНОГО ИКОНОМИЧНА ФОРМУЛА! Една опаковка е достатъчна за 56 пранета! Опаковките с новата формула за обозначени със стикер под етикета. Моля имайте предвид, че до изчерпване на количествата в търговската мрежа се предлагат и двете формули. И двата продукта са екологични и ефективни. 

...

 

Подходящ за бели и цветни тъкани с устойчиви цветове, с избелващо и антимикробно действие. Подходящ за пране на спално бельо, детски дрешки и текстилни пелени от естествени и смесени тъкани. Препаратът е тестван за поносимост върху кожата, подходящ също и за бебета под 3 години. Не съдържа парфюми.

 

Да не се прилага за поларени материи.

 

Употреба: 15 г прах (1 супена лъжица) за едно пране, 4-5 кг.

 

Aко материалът позволява това, перем на минимум 40 ºC (за по-лесно разтваряне на пот, мазнини и др.).

 

За твърда вода: Препоръчваме да използвате Омекотител за вода или да удвоите количеството на праха. Твърдостта на водата може да бъде определена с Лента за тестване твърдостта на водата.

 

За петна: Преди пране обработете замърсените участъци със Сапуна за петна или Маслинен сапун с лимонов екстракт (веган алтернатива).

 

При силно замърсяване: Удвоете количеството прах или оставете дрехите да се накиснат в топла вода, смесена с 1 - 2 супени лъжици PUER-прах за избелване преди прането, в идеалния случай за една нощ.

 

Изплакване: Препоръчваме да използвате нашият Препарат за изплакване на пране, тъй като той неутрализира pH при измиващия цикъл и изплаква остатъците от замърсявания и перилни препарати, като по този начин предотвратява евентуално дразнене на кожата.

 

Състав: > 30 % натриев карбонат; 5-15 % натриев перкарбонат, 5-15 % силикат; 5-15% натриев бикарбонат (сода бикарбонат), тринатриев цитрат < 5 % био сапунени орехчета на прах, прах от маслинен сапун (сапун от маслинено масло, натриев хлорид).

 

С грижа за човека и природата: Избираме суровините за производство на нашите продукти така, че да са най-щадящи за здравето на човека и околната среда. Не тестваме върху животни. Този продукт не съдържа нефтени деривати, хлор, оптични избелители, синтетични ензими, парфюми или багрила.

 

 

 

Delivery
Delivery

Delivery costs for Bulgaria

 

Speedy office delivery - 4.50 lv.

Address delivery - 7.50 lv.

Collect from store - 0.00 lv.

Free delivery on orders over 100 lv.

 

For delivery outside Bulgaria, please contact us at orders@tierraverde.bg.