Сготвиторба I Wonderbag - Традиция - Розови спирали

Голяма Сготвиторба в етно мотиви от серия Традиция - Розови спирали.

 

Сготвиторбата действа като термос – предварително кипнатата на печката храна се оставя в торбата за известно време, което варира според типа храна която готвите (от час за зеленчуци до 4-5 часа за едри сортове боб). (За повечето типове храна не е проблем да бъдат оставяни и по-дълго в торбата например, докато сте на работа – продуктите не се пресготвят.) С този метод на готвене пестите до 50% от енергията за гответе и не се налага да мислите дали нещо няма да изкипи на котлона, или да чакате дълго край печката, докато храната е готова – храната се готви сама, докато вие сте на работа, на кафе или се радвате на хобитата си.

 

Материалът е изключително издръжлив полиестер отвътре и отвън. Тегло: 1.5 - 1.8 кг// Размер: 45cм x 45cм x 23cм// Обем на съдовете за готвене, които можете да поставите вътре е от 2 до 10 л (избирайте размер на съда, според количеството храна, която ще сготвите в момента).

 

Сериите Традиция, Дизайн и Ърбън не се различават по качество на готвене. Независимо от по-ниската си цена серията Традиция се изработва от изключително висококачествен термоустойчив полиестер и ще ви служи по-дълго от който и да било електрически уред за бавно готвене. Преди да започнем внос за България сме тествали тази по-бюджетна серия в продължение на четири години и при постоянна употреба без да има и следа от износване. Серията Традиция идва в най-голямо разнообразие на красиви шарки, които ще внесат цвят и настроение във всяка кухня – особено, ако сте почитатели на етно мотивите.

 

108,90 лв.
Delivery +

FREE DELIVERY to Speedy office for orders above 150 BGN

 

Delivery costs for Bulgaria

 

Speedy office delivery:

  • for packages up to 3kg - 5.20 BGN
  • for packages from 3.01kg to 10kg - 7.20 BGN
  • for packages above 10kg - 14.30 BGN 

 

Address delivery with Speedy:

  • for packages up to 3kg - 7.90 BGN
  • for packages from 3.01kg to 10kg - 14.50 BGN
  • for packages above 10kg - 24.90 BGN

 

If your Speedy office is at capacity, sometimes the shipment is automatically forwarded to another office. If you have a similar problem, please call us on 02 8510850 to reroute the shipment to the correct office.

 

For delivery outside Bulgaria, please contact us at orders@tierraverde.bg.