Пакет УНИВЕРСАЛНИ ПОМОЩНИЦИ Vol.1

Искате да преминете на екологична алтернатива за вашия ДОМ, но не искате да имате 20 препарата. Трябва да е простичко, ефикасно и да не вреди на вас и на околната среда. Това е решението за вас! 

 

Пакет УНИВЕРСАЛНИ ПОМОЩНИЦИ Vol.1 - по-малко е повече: 

 

 • EKO Универсален почистващ препарат - 1л - Подходящ за поддръжка на всички миещи се гладки повърхности, като плочки, каменни и дървени повърхности, корк, РVС, линолеум, също така стъкла, прозорци, керамика, облицовки, мивки, умивалници и кухненски плотове. Можете да миете каросерията, стъклата и интериора на автомобила.
 • ЕКО КИСЛОРОДНА БЕЛИНА - PUER прах за избелване и премахване на петна с активен кислород - 1кг. Многофункционален прах. Предпазва прането от посивяване, има антимикробно действие, отстранява органични петна от цветни дрехи. Идеален за почистване на перални и миялни машини, за отпушване на канали, за почистване на шишета, и други. С подробна листовка във всяка опаковка!
 • BIKA - EKO Сода бикарбонат - 1 кг. Най-универсалното екологично почистващо и неутрализиращо миризмите средство. Подходяща за КУХНЯ, ПРАНЕ, ПОЧИСТВАНЕ, ДЕТСКА СТАЯ, ЖИВОТНИ, АВТОМОБИЛИ,ОКОЛО ДОМА, както и за хигиената на ДОМАШНИТЕ ни ЛЮБИМЦИ. С подробна листовка във всяка опаковка!

 

С грижа за човека и природата: Избираме суровините за производство на нашите продукти така, че да са най-щадящи за здравето на човека и околната среда. Не тестваме върху животни. Този продукт не съдържа нефтени деривати, хлор, оптични избелители, синтетични ензими, парфюми или багрила.

 

Много пластмаса? Да, и ние мислим така! Затова продуктите са концентрирани, а когато универсалният ви препарат свърши, може да си го закупите наливно. ТУК може да разгледате списъка с наши магазини - партньори предлагащи наливни продажби.   

 
Доставка +

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Спиди за поръчки на стойност над 150лв.

 

Цени за доставка за София и страната:

 

Доставка до офис на Speedy:

 • за пратки до 3кг - 5.20 лв
 • за пратки от 3.01кг до 10кг - 7.20 лв
 • за пратки над 10кг - 14.30 лв

 

Доставка до адрес със Speedy:

 • за пратки до 3кг - 7.90 лв
 • за пратки от 3.01кг до 10кг - 14.50 лв
 • за пратки над 10кг - 24.90 лв

 

Ако офисът ви на Спиди е със запълнен капацитет, понякога пратката автоматично се препраща към друг офис. Ако имате подобен проблем, моля обадете ни се на 02 8510850, за да пренасочим пратката до правилния офис.

 

При връщане на поръчката, обратната доставка до "Тиера Верде България" е за сметка на клиента.

 

Цените са с ДДС и включват доставка, опаковка и такса наложен платеж ППП.

 

Срокове на доставка:

 

Поръчките се изпълняват в работното ни време между 10:00 и 18:00 от понеделник до петък.

 

Поръчки направени до 12:00 ч. (пон-пет) се изпълняват още същия ден и се доставят от Спиди за:

 

 • за София (до офис и до адрес) за 24 ч.
 • за страната (до офис) за 24 ч.
 • за страната (до адрес) за 48 ч.

 

Поръчки направени след 12:00 ч. (пон-пет) и в неработни дни се изпълняват и предават за доставка на следващият работен ден.

 

Намерете удобния за Вас офис / АПС на Спиди.

 

При получаване на Продукта, Ползвателят следва да провери съдържанието на пакета за съответствия на изпратения Продукт с подадената поръчка. При констатирани нарушения във външния вид на Продукта, Ползвателят следва да се обърне към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката и разходите за повредения Продукт се покриват от куриера. В противен случай, Ползвателят не може да направи рекламация за липси или нарушена цялост на Продукта.

 

За момента предлагаме само опцията за плащане с наложен платеж/пощенски паричен превод.