Щадяща здравето Чистота със Сода Перкарбонат

Щадяща здравето Чистота със Сода Перкарбонат

21 март 2020
  • Сподели:

Скъпи клиенти, 

 

с отговорност към Чистотата, но и към здравето ни, искаме да ви запознаем със Сода Перкарбонат, на научен език Натриев Перкарбонат или разговорно позната още като Кислородна Белина.

 

Тя  е смес от натриев карбонат и водороден пероксид. Започва да проявява активните си свойства при нагряване, когато от водородния пероксид се освобождава активен кислород, който е силен окислител. 

 

Содата перкарбонат има прахообразна форма и при разтварянето й в топла (мин 40°С) или гореща вода, активният кислород се освобождава във водата и започва процес на окисление, при който бактериите,  вирусите и други патогенни организми умират.

 

Тя е и изключително многофункционален продукт.

 

Избелва белите тъкани, предпазва прането от посивяване, отстранява ефикасно всякакви органични петна от цветни дрехи (от кръв, чай, кафе, вино, шоколад, плодове, трева, мазнини, пот, мастило) без да ги избелва. 

 

Содата перкарбонат не съдържа оптични избелители, хлорни избелващи вещества или консерванти. Също така, тя е идеална за почистване на перални и миялни машини, за отпушване на канали, за почистване на шишета, и други.

 

Содата перкарбонат е напълно биологично разградима и подходяща за използване в канализационни води и септични ями. 

 

 

Предлагаме ви следните продукти със съдържание на Сода Перкарбонат:PUER прах за избелване и премахване на петна с активен кислород /можете да закупите ТУК/

 

Състав: 100 % натриев перкарбонат.

 

Във всяка опаковка има приложена листовка с начини за употреба.

 

 

Прах за бяло пране и бебешки дрешки

 

Състав: 30 % натриев карбонат, зеолит; 15-30 % натриев перкарбонат, 5-15 % силикат, тринатриев цитрат;  5 % екстракт от сапунени орехчета, прах от маслинен сапун (сапун от маслинено масло, натриев хлорид)

 

Прахът за бяло пране и бебешки дрешки е подходящ за бели и цветни тъкани и има избелващо и антимикробно действие. Изключително добър продукт за пране на спално бельо, детски дрешки и текстилни пелени от естествени и смесени тъкани. Препаратът е тестван за поносимост върху кожата и се приема добре и от деца до 3 години. Не съдържа парфюми.

 

 

От екипът на Тиера Верде България ви желаем здраве и спокойствие! 

Вихра и Ирена