УСЛУГИ

От 2018г, още при създаването на Тиера Верде България, сложихме фокуса и сърцето си в образователната страна на нашата работа.  Две години посрещахме клиенти и организирахме събития в нашия магазин и образователен център в София. Участвали сме на множество фестивали и събития. Обучили сме персонала на голяма част от нашите магазини-партньори. Над 300 продавачи са минали през наши обучения. Също изключително държим на контакта с нашите крайни клиенти и лично потвърждаваме всяка онлайн поръчка и даваме ценни съвети спремо нуждите на клиентите ни.

Личният контакт и подкрепата на нашите клиенти в прехода към домакинство без токсична химия и с по-малко отпадък е това, което ни отличава.

Зад Тиера Верде България стоим две жени, Вихра Динчева и Ирена Събева. И двете имаме дългогодишен опит и множество дейности в сферата на здравословния и устойчив начин на живот. Създадохме Тиера Верде България за да можем ние и нашите близки да ползваме изключително чисти и в същото време ефикасни продукти, както и за да предложим алтернатива на българския пазар.

След толкова години опит с продуктите, разгори с клиенти, обучения и консултации може да кажем, че познаваме изключително добре как да подкрепим хората в преход. Знаем как може да почистим практически всичко с екологични средства, но също така знаем и как да минимизираме броя на необходимите в домакинството ни продукти. 

Сега ще се радваме да споделим това знание с вас и то по един още по-личен начин. Изцяло съобразено с вашите нужди!

Предлагаме лични консултации и услуги за корпоративни клиенти, които искат да покажат на служителите си загрижеността си към тяхното здраве.

Ако имате интерес и искате да разберете повече, свържете се с Вихра на vihra@tierraverde.bg или на 02 8510850.

 

Ваши,

Вихра и Ирена

Няма намерени продукти.