Всичко за НОВОРОДЕНОТО - еко комплект за перфектно начало

Поздравления за щастливите родители! Желем ви всичко най-добро, докато се впускате в това вълнуващо пътешествие на родителството. 

 

Знаем, че родителството е изпълнено с множество избори, а няма как да сме експерти по всичко.  

 

Защо е важно да ползвате екологични препарати, особенно, когато имате новородено? 

 

 • Новородените имат деликатна кожа, която може лесно да бъде раздразнена от силни химикали и синтетични аромати, които се съдържат в конвенционалните домакински препарати. 
 • Новородените имат недоразвита имунна система, така че са по-податливи на въздействието на химикали. Използвайки екологични препарати, вие като родители може да намалите количеството химикали, на които е изложено вашето бебе, и да защитите здравето му.
 • Новородените са непрестанно в близък контакт с дрехите и спалното бельо. Дишат с още крехките си дробове въздуха в дома ви, който е наситен с изпаренията от препаратите. Ето защо детергентите използвани за почистване, пране и измиване оказват значително въздействие върху непосредствената среда на вашето дете. 
 • Чрез използването на екологични препарати вие като родители намалявате отпечатъка върху околната среда и помагате за запазването на планетата за вашите деца и бъдещите поколения.

 

Искате изцяло да преминете на екологична алтернатива за вашия ДОМ. Нямате много време да разучавате нови неща и как да ги ползвате.

 

Ние ви предлагаме цялостно решение!

 

Нашите еко сертифицирани препарати са направени с естествени, биоразградими съставки.  Екологични, ефикасни и икномични.

 

Всичко за НОВОРОДЕНОТО - еко комплект за перфектно начало включва: 

 

 • ЕКО Прах за бяло пране и бебешки дрешки - 850г - 56 пранета - Екологичен прах за бяло пране и бебешки дрешки е подходящ за бели и цветни тъкани с устойчиви цветове, с избелващо и антимикробно действие. Подходящ за пране на спално бельо, детски дрешки и текстилни пелени от естествени и смесени тъкани. Препаратът е тестван за поносимост върху кожата, подходящ също и за бебета под 3 години. 
 • ЕКО Препарат за изплакване на пране - 1л - 33 пранета - Този препарат за изплакване връща неутралното pH на прането със силата на леко киселата си основа. Той е особено подходящ за хора с екземи, алергии и за малки деца. Човешката кожа е с естествено кисело рН, в същото време перилните средства, сапуна и содата за пране са алкални. Затова неизплакнатите остатъци от перилни препарати по дрехите могат да дразнят кожата. Препаратът за изплакване неутрализира и същевременно улеснява отделянето на остатъците от текстила.
 • ЕКО Сапун за петна - 140г - Ефикасен сапун за отстраняване на петна и замърсявания от мазнини, кръв, мастило, трева, червено вино, глина, пот по яки и маншети на ризи и др. Подходящ за бели и цветни тъкани от естествени и синтетични влакна.
 • EKO Гел за миене на съдове с масло от лимон - 500 мл - Ефикасен гел на растителна основа за ръчно измиване на съдове се справя и със силно замърсяване. Не дразни кожата, подходящ и за миене без ръкавици. Може да се ползва за измиване на плодове и зеленчуци.
 • EKO Универсален почистващ препарат - 1л - Подходящ за поддръжка на всички миещи се гладки повърхности, като плочки, каменни и дървени повърхности, корк, РVС, линолеум, също така стъкла, прозорци, керамика, облицовки, мивки, умивалници и кухненски плотове. Можете да миете каросерията, стъклата и интериора на автомобила.
 • BIKA - ЕКО Сода бикарбонат - 1 кг - най-универсалното екологично почистващо и неутрализиращо миризмите средство. Нейната кристална структура действа като фин абразив (без опасност от надраскване на повърхността), а умерената алкалност подпомага разтварянето на мазнини и замърсявания. 

 

С грижа за човека и природата: Суровините за нашите продукти са най-щадящи за здравето на човека и околната среда. Продуктите ни не съдържат нефтени деривати, хлор, оптични избелители, синтетични парфюми или багрила.

 

За това гарантира серификата EcoGarantie.

 

Много пластмаса? Да, и ние мислим така! Затова продуктите са концентрирани, а когато някой от продуктите ви свърши, може да си закупите 5л му опаковка и да си преливате.   

Доставка +

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Спиди за поръчки на стойност над 150лв.

 

Цени за доставка за София и страната:

 

Доставка до офис на Speedy:

 • за пратки до 3кг - 5.20 лв
 • за пратки от 3.01кг до 10кг - 7.20 лв
 • за пратки над 10кг - 14.30 лв

 

Доставка до адрес със Speedy:

 • за пратки до 3кг - 7.90 лв
 • за пратки от 3.01кг до 10кг - 14.50 лв
 • за пратки над 10кг - 24.90 лв

 

Ако офисът ви на Спиди е със запълнен капацитет, понякога пратката автоматично се препраща към друг офис. Ако имате подобен проблем, моля обадете ни се на 02 8510850, за да пренасочим пратката до правилния офис.

 

При връщане на поръчката, обратната доставка до "Тиера Верде България" е за сметка на клиента.

 

Цените са с ДДС и включват доставка, опаковка и такса наложен платеж ППП.

 

Срокове на доставка:

 

Поръчките се изпълняват в работното ни време между 10:00 и 18:00 от понеделник до петък.

 

Поръчки направени до 12:00 ч. (пон-пет) се изпълняват още същия ден и се доставят от Спиди за:

 

 • за София (до офис и до адрес) за 24 ч.
 • за страната (до офис) за 24 ч.
 • за страната (до адрес) за 48 ч.

 

Поръчки направени след 12:00 ч. (пон-пет) и в неработни дни се изпълняват и предават за доставка на следващият работен ден.

 

Намерете удобния за Вас офис / АПС на Спиди.

 

При получаване на Продукта, Ползвателят следва да провери съдържанието на пакета за съответствия на изпратения Продукт с подадената поръчка. При констатирани нарушения във външния вид на Продукта, Ползвателят следва да се обърне към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката и разходите за повредения Продукт се покриват от куриера. В противен случай, Ползвателят не може да направи рекламация за липси или нарушена цялост на Продукта.

 

За момента предлагаме само опцията за плащане с наложен платеж/пощенски паричен превод.