Всичко за НОВОРОДЕНОТО - еко комплект за перфектно начало

67,49 лв.
 • Марка: TierraVerde
+ -
Купи
Моля, изберете:

Поздравления за щастливите родители! Желем ви всичко най-добро, докато се впускате в това вълнуващо пътешествие на родителството. 

 

Знаем, че родителството е изпълнено с множество избори, а няма как да сме експерти по всичко.  

 

Защо е важно да ползвате екологични препарати, особенно, когато имате новородено? 

 

 • Новородените имат деликатна кожа, която може лесно да бъде раздразнена от силни химикали и синтетични аромати, които се съдържат в конвенционалните домакински препарати. 
 • Новородените имат недоразвита имунна система, така че са по-податливи на въздействието на химикали. Използвайки екологични препарати, вие като родители може да намалите количеството химикали, на които е изложено вашето бебе, и да защитите здравето му.
 • Новородените са непрестанно в близък контакт с дрехите и спалното бельо. Дишат с още крехките си дробове въздуха в дома ви, който е наситен с изпаренията от препаратите. Ето защо детергентите използвани за почистване, пране и измиване оказват значително въздействие върху непосредствената среда на вашето дете. 
 • Чрез използването на екологични препарати вие като родители намалявате отпечатъка върху околната среда и помагате за запазването на планетата за вашите деца и бъдещите поколения.

 

Искате изцяло да преминете на екологична алтернатива за вашия ДОМ. Нямате много време да разучавате нови неща и как да ги ползвате.

 

Ние ви предлагаме цялостно решение!

 

Нашите еко сертифицирани препарати са направени с естествени, биоразградими съставки.  Екологични, ефикасни и икномични.

 

Всичко за НОВОРОДЕНОТО - еко комплект за перфектно начало включва: 

 

 • ЕКО Прах за бяло пране и бебешки дрешки - 850г - 56 пранета - Екологичен прах за бяло пране и бебешки дрешки е подходящ за бели и цветни тъкани с устойчиви цветове, с избелващо и антимикробно действие. Подходящ за пране на спално бельо, детски дрешки и текстилни пелени от естествени и смесени тъкани. Препаратът е тестван за поносимост върху кожата, подходящ също и за бебета под 3 години. 
 • ЕКО Препарат за изплакване на пране - 1л - 33 пранета - Този препарат за изплакване връща неутралното pH на прането със силата на леко киселата си основа. Той е особено подходящ за хора с екземи, алергии и за малки деца. Човешката кожа е с естествено кисело рН, в същото време перилните средства, сапуна и содата за пране са алкални. Затова неизплакнатите остатъци от перилни препарати по дрехите могат да дразнят кожата. Препаратът за изплакване неутрализира и същевременно улеснява отделянето на остатъците от текстила.
 • ЕКО Сапун за петна - 140г - Ефикасен сапун за отстраняване на петна и замърсявания от мазнини, кръв, мастило, трева, червено вино, глина, пот по яки и маншети на ризи и др. Подходящ за бели и цветни тъкани от естествени и синтетични влакна.
 • EKO Гел за миене на съдове с масло от лимон - 500 мл - Ефикасен гел на растителна основа за ръчно измиване на съдове се справя и със силно замърсяване. Не дразни кожата, подходящ и за миене без ръкавици. Може да се ползва за измиване на плодове и зеленчуци.
 • EKO Универсален почистващ препарат - 1л - Подходящ за поддръжка на всички миещи се гладки повърхности, като плочки, каменни и дървени повърхности, корк, РVС, линолеум, също така стъкла, прозорци, керамика, облицовки, мивки, умивалници и кухненски плотове. Можете да миете каросерията, стъклата и интериора на автомобила.
 • BIKA - ЕКО Сода бикарбонат - 1 кг - най-универсалното екологично почистващо и неутрализиращо миризмите средство. Нейната кристална структура действа като фин абразив (без опасност от надраскване на повърхността), а умерената алкалност подпомага разтварянето на мазнини и замърсявания. 

 

С грижа за човека и природата: Суровините за нашите продукти са най-щадящи за здравето на човека и околната среда. Продуктите ни не съдържат нефтени деривати, хлор, оптични избелители, синтетични парфюми или багрила.

 

За това гарантира серификата EcoGarantie.

 

Много пластмаса? Да, и ние мислим така! Затова продуктите са концентрирани, а когато някой от продуктите ви свърши, може да си закупите 5л му опаковка и да си преливате.   

 
Доставка
Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Спиди за поръчки на стойност над 150лв.

 

Цени за доставка за София и страната:

 

Доставка до офис на Speedy:

 • за пратки до 3кг - 4лв
 • за пратки от 3.01кг до 10кг - 6лв
 • за пратки над 10кг - 13лв 

 

Доставка до адрес със Speedy:

 • за пратки до 3кг - 7лв
 • за пратки от 3.01кг до 10кг - 12лв
 • за пратки над 10кг - 22лв 

 

При връщане на поръчката, обратната доставка до "Тиера Верде България" е за сметка на клиента.

 

Цените са с ДДС и включват доставка, опаковка и такса пощенски паричен превод.

 

Срокове на доставка:

 

Поръчките се изпълняват в работното ни време между 10:00 и 18:00 от понеделник до петък. 

 

Поръчки направени до 12:00 ч. (пон-пет) се изпълняват още същия ден и се доставят от Спиди за:

 

 • за София (до офис и до адрес) за 24 ч.
 • за страната (до офис) за 24 ч.
 • за страната (до адрес) за 48 ч.

 

Поръчки направени след 12:00 ч. (пон-пет) и в неработни дни се изпълняват и предават за доставка на следващият работен ден.